• Bel +31 6 83032362
  • -
  • Uw specialist op het gebied van ICT & Internet.
Bel +31 6 83032362
Uw specialist op het gebied van ICT & Internet.
Uw ICT / Web Specialist
Het aanspreekpunt voor uw ICT & Web.
Voor de zakelijke & particuliere markt.
Contact opnemen

Portfolio – Genydesign

Bekijk de casus

GenYdesign


GenYdesign in Vroomshoop is het bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen en realiseren van klantspecifieke producten op maat.

De uitdaging!

De website van GenYdesign was gelimiteerd en werd gehost op oude servers waardoor de site trager werd voor potentiële klanten. Een goede reden voor GenYdesign om dan een nieuwe website te maken én deze te verhuizen naar nieuwe servers.

Tijdens de briefing is er een overzicht gemaakt van de huidige website en de functies hiervan. Een aantal belangrijke punten van de klant waren dat e e-mails moesten blijven bestaan én dat de website niet te lang offline ging. Door op een juiste manier te communiceren met de klant is de website online met een frisse look!

En zo hebben we dat aangepakt

Na de briefing zijn we bij de klant aan huis geweest om uit te leggen hoe de site gemaakt word, wat de mogelijkheden zijn en hoe alles werkt. Dit omdat de klant graag zelf dingen wilde doen binnen de website en zelf producten wilde toevoegen aan hun webshop. Voor GenYdesign nu een duidelijke, frisse en overzichtelijke website zonder limieten.

LAPTOP.

TABLET.

MOBIEL.

Interesse in onze diensten?